Der er en sofa for alle

Stor, lille, bred, blød eller hård sofa? Der findes et hav af forskellige sofaer, men frygt ikke, der findes en sofa for alle og alle familier. Man kan næsten sige, at sofaen er hjertet af hjemmet. Det er oftest her man som familie, eller venner, har sit samlingspunkt. Her kan man både slappe af, men også have de gode snakke, som hører til i alle relationer. Hvis man tænker over det, så bliver der både drukket kaffe og vin i en sofa, der bliver grint og grædt, snakket og sagt ingenting, set film og serier. Sofaen er et sted med plads til alt.

Hvilken sofa er så for dig

Der er forskel på, om man er en familie på syv, eller om man bor i en lille to personers lejlighed i Aarhus og lige kan klemme en sofa ind i hjørnet. Derfor er det rigtig smart, at der findes forskellige slags sofaer. Der er en god stor flydersofa med chaiselong – altid rart at kunne få benene lidt op. Hvis man er heldig, så kan man også få en sofa med chaiselong i begge sider og med ryglæn hele vejen rundt. Hvis du derimod bor i en lille lejlighed, så kan du også få små sofaer, hvor der er plads til to, eller så mange i kan få klemt deri.

Form og farver

Nu er vi ved at være nede i de mindre detaljer, med mindre der ikke er tale om en bestemt plads, som sofaen kun kan stå på. Det er formen. Der er både U-sofaer, chaiselong sofaer og veloursofaer, som kan være i dit hjem, alt efter hvad der passer ind hos dig. Derudover er det også det essentielle i at vælge en sofa i den rigtige farve. Man kan vælge de meget klassiske mørke farver, eller måske prøve noget helt nyt i form af en mere pangfarve.