Sådan får du et godt kontor i byggerodet

Uanset om man er i gang med et stort, eller lille, byggeprojekt, så er der med garanti nok at se til. Og hvis du også er en af de mange der arbejder meget hjemmefra, så kender du nok til udfordringen med, at finde arbejdsro, når I står midt i en renovering.

For byggematerialer, maskiner og opbevaring hober sig hurtigt op og måske har det endda også overtaget din faste arbejdsplads derhjemme. Og hvad gør du så? Her er et par gode råd til dig, der både arbejder meget hjemme og som står midt i et byggeprojekt.

Undersøg hvor du kan arbejde

Om du arbejder hjemme på fuld tid eller blot et par enkelte dage om ugen er ikke så vigtigt. Det essentielle er nemlig, at du står og mangler et dedikeret sted, hvor du kan passe dit arbejde i ro og mag.

Start derfor med at undersøge hvilke muligheder du har i dit nærområde, men husk at tage dine egne behov med i dine betragtninger. Har du behov for ro? Så se om der ikke er et godt sted på dit lokale bibliotek. Hvis du derimod gerne vil prøve kræfter med noget andet, så kan du prøve et kontorfællesskab af, nu hvor du alligevel er tvunget væk fra den faste arbejdsplads derhjemme.

Derfor skal du overveje et kontorfællesskab

Der kan være mange grunde til, at vælge at være en del af et større kontor. Det er særligt populært for dem, der arbejder hjemme hver eneste dag. Det giver dig nemlig mulighed for, at være en del af et arbejdsfællesskab og giver følelsen af have kolleger – selvom man nødvendigvis ikke arbejder med de samme ting, eller for det samme firma.

Når hjemmekontoret bliver udfordret af jeres byggeprojekt, har du en oplagt mulighed for at prøve noget nyt. Hvem ved, måsker ender du med at elske det?