Forskellige typer af brusere!

En bruser, er et af de vigtigste ting at have på dit badeværelse. Derfor kan det være godt at have styr på de forskellige typer af bruser, som findes. Hos FlotteBade.dk, kan du se mere om de forskellige typer. Find din nye bruser her!

Hvilke typer findes der?

Små brusesæt: Er dem, som i mange år, har været mest udbredt. Nemlig typen, hvor man har et brusearmatur på væggen, hvorfra der går en slange op til en løs håndbruser, som er monteret på en stang, hvor den kan flyttes op og ned. Dette er den simpleste og også billigste type, hvor man ofte køber blandingsbatteri, brusestang og håndbruser, hver for sig. Udover prisen, er fordelen ved denne type, at man kan skifte de forskellige dele ud, hver for sig. Så hvis håndbruseren er defekt, så kan man nøjes med at udskifte den.

Komplette brusesæt: Her er tale om en type, som stadig bliver mere og mere populær. Et komplet brusesæt er et, hvor man både har en håndbruser, samt en stor hovedbruser, som er forbundet direkte til blandingsbatteriet, via en brusestang. Her er ofte tale om et mere ”designet” produkt, end på de små brusesæt. Hovedbruseren giver også en ganske anden bruseoplevelse, end hvis man bruser sig ved håndbruseren.

Indbygget bruser: Er en bruser typer, som har fået et comeback i de senere år. Her er termostat dele, samt rør indbygget i væggen, så det kun er selve grebene, samt brusehovedet som er synlige. Brusehovedet, kan være forbundet med en stang, som kommer ud af væggen, eller ned fra loftet. Dette er en mere minimalistisk og enkel løsning, som også er mere rengøringsvenlig, da der ikke er så mange overflader at tørre af. Vær dog opmærksom på, at det skal planlægges tidligt i byggefasen, da armaturdele og rør skal skjules i væggen. Derfor er det også mere omfattende at installere, især hvis der er tale om renovering at et ”gammelt” badeværelse.