Guide til et eksklusivt badeværelse

Har du opdaget, at det er ved at blive tid til en forandring på dit badeværelse enten med en renovering eller anderedes indretning? Et rigtig lækkert badeværelse kan tilføje lidt ekstra luksus til vores hverdag. Her er en lille guide til, hvordan du skaber det eksklusive drømmebadeværelse.

Simpel kvalitet

Det er en rigtig god idé at starte med det basale og så derfra bygge ovenpå. Hvis gulvet og væggene er blevet for slidte eller ikke passer til din ønskede stil, kan det være, at det er tid til noget helt nyt. Det kan fx være rigtig lækkert med marmorfliser på badeværelset, som skaber en særligt luksuriøs følelse både på udseendet og følelsen at gå på det. Det kan også være lækkert at få udskiftet badekaret eller håndvasken til et nyt med simpelt og flot design. Her kan du også overveje at vælge et design, der er lettere at rengøre.

Det er også en god idé at udskifte badeforhæng en gang imellem, da det kan samle meget snavs og hurtigt blive slidt ned. Det kan være, at du finder et badeforhæng af lækkert stof, som både er flot og mere holdbart. Søg gerne efter simpel kvalitet i alle elementer, så du kan få glæde af det nye badeværelse i mange år.

Afslappende atmosfære

Badeværelset er der, hvor vi opfrisker os og gør os klar om morgenen, og det er også der, vi vasker dagen af os, når det er tid til at gå i seng. Derfor kan det være virkelig rart, at badeværelset har en behagelig og afslappende atmosfære, der skaber følelsen af velvære og renhed. Du kan skabe denne atmosfære ved at pynte med ting, der er brugbare for hjemme-spa. Det kan være et par flot foldede håndklæder, hudprodukter og en duftfrisker. Friske planter og blomster tilføjer også meget til følelsen af luksus og selvforkælelse.