Guide til hulmursisolering

Flere vælger at få udført hulmursisolering, da det er en simpel måde at efterisolere boligens ydrevægge. Det er særlig godt egnet til ældre huse, som ikke er bygget med samme isolering, som huse opføres med i dag. Du kan læse nærmere her og få en guide til, hvordan hulmursisolering fungerer, og hvilke fordele der er ved vælge denne isoleringsform.

Sådan fungerer hulmursisolering

Tidligere benyttede man et andet isoleringsmateriale til huse. Netop derfor er der flere boligejere, der har huse af ældre dato, som vælger hulmursisolering, herunder Hulmursisolering isover, der er produceret af en smeltet glasmasse. Processen foregår sådan, at der puttes isolering mellem den inderste og yderste væg. Det sker ved, at der bores et hul, hvorefter isoleringen ved brug af en slange og blæser, fyldes ind i hullet i væggen. Processen gentages ved flere af huset vægge, og efter få dage vil man ikke kunne se, hvor der har været boret i husets vægge. Der er forskellige materialer, man kan vælge at anvende, såsom træfiber, flamingoisolering, papiruld, stenuld eller Hulmursisolering isover, der er glasuld.

Hvorfor vælge hulmursisolering?

Der er flere fordele ved at lade sit hus få en hulmursisolering, som du kan læse nærmere om her. Disse fordele bør du tage med i dine overvejelser om, hvorvidt du ønsker en hulmursisolering til dit hus.

  • Ved at dit hus får en bedre isolering, så vil dit forbrug automatisk falde, hvilket ligeledes gælder din varmeregning.

  • På den måde kan det være en investering at benytte, blandt andet Hulmursisolering isover, da pengene blot på få år kan være tjent igen.

  • Gennem en hulmursisolering, vil det kunne forbedre vurderingen af boligens energimærke, og dermed kan boligen pris stige en smule, når den engang skal sælges.

  • Du vil på egen krop, kunne mærke forskel, idet der vil være mindre træk og kulde i din bolig.