Holdbare møbler til institutioner

Har I brug for nye møbler og nyt inventar til jeres institution? Når møblerne skal bruges på en skole eller et andet sted, hvor møblet bruges af mange mennesker og ofte? Så er det vigtigt at vælge nogle møbler af høj kvalitet, og hvor der er tænkt på alt, helt ned til mindste detalje. 

 

Er du eller I, på udkig efter institutionsmøbler, så kan du med fordel se det store udvalg som du finder hos Kolon Total Inventar. Her fremstilles møbler til skoler og institutioner, der både er funktionelle og praktiske, og som passer særdeles godt ind i en ergonomisk hverdag. 

 

Med lidt over 40 års erfaring indenfor møbler til det offentlige rum, er der tænkt på alt. Skulle I have brug for hjælp til at finde det produkt, der passer bedst til jeres institution, så kan I altid kontakte virksomheden. Hvis I lyst og behov for det, er der mulighed for at få lavet et indretningsforslag til jeres skole eller institution. På den måde kan I selv give jeres input i forhold til jeres hverdag, og på den måde få nogle møbler, der tager udgangspunkt, i jeres egne rammer. 

 

Møbler med lang levetid

Fælles for alle de møbler der bliver fremstillet hos Kolon Total Inventar er, at de er fremstillet til at holde. Det gælder både inventar til skoler, vuggestuer, børnehaver og SFO, hvor der er et behov for at tilgodese mange forskellige ønsker og behov på samme tid. 

 

Kontakt virksomheden allerede i dag, på den måde kan virksomheden hjælpe til med at gøre jeres drømme og idéer til virkelighed.