Lagersystemer for alle

Kan du huske filmscener fra 60’erne, med uendeligt lange reolsystemet i mørke lagerhaller med støvede papkasser. Man kan næsten mærke det løbe koldt ned af ryggen. Hvis du er erhvervsdrivende, så ved du helt sikkert, hvor vigtigt det er med et godt og struktureret lager. Der er mange varer at holde styr på, og en kæmpe lagerhal at bevæge sig rundt i. Derfor er det en god idé at udvide din kapacitet på lageret i højden, så du udnytter pladsen bedst muligt. Lagerreoler i stål er den oplagte løsning på dit problem. Her kan du nemlig bruge paller som hylder, så dine varer bliver lette at flytte rundt på i samlet flok i stedet for enkeltvist.

Plukordrer og pakning

Mange virksomheder bruger i dag enormt meget tid på at pakke ordrer til kunder. I takt med at handlen overgår til bestillinger både online og per ordre, bliver det mere og mere op til virksomhederne at finde og pakke varerne til kunderne. Og desto mere effektivt vareplukningen foregår, desto mere tid sparer du og din virksomhed, og i sidste ende giver det flere penge på bundkistebunden. Fordelen ved at bruge et reolsystem er desuden, at du også let kan udvikle på eller omorganisere dit lager og tilpasse det virksomhedens skiftende behov.

Sikkerheden og trygheden er i top

Ikke nok med at reolerne er anvendelige og smarte, så er sikkerheden også i top. På hver enkelt bjælkes hylde er der en sikkerhedsforanstaltning med sikringspinde, som gør, at hylderne ikke kan vælte ned. Udover at øge sikkerheden, gør pindene det også meget lettere at montere reolerne. Systemet er altså både langt mere sikkert og effektivt. Det gør både dine medarbejderes tryghed og effektivitet højere. Og dét er da enhver virksomhedsejers drøm. Så skynd dig at opgradere dit lagersystem, så du kan spare tid og penge.