Reparer selv forskellige maskiner i hjemmet

Er du ved at være godt og grundigt træt af smid væk-kulturen? Så kan du selv gøre en indsats for, at du smider mindre væk hjemme hos dig. Du kan eventuelt gå i gang med at reparere forskellige maskiner, som du har i hjemmet. 

I stedet for at smide den pågældende maskine ud og købe en ny kan du i mange tilfælde selv lave den. Her finder du inspiration til, hvilke maskiner du kan gå i gang med at kigge på, hvis de er gået i stykker.

Vaskemaskinen virker ikke optimalt

Hvis din vaskemaskine ikke virker optimalt, kan du prøve at undersøge, hvad der er galt med den. Du kan typisk læse dig til det meste på nettet, så du har en idé om, hvad du skal reparere. 

Når du har fundet ud af, hvorfor din vaskemaskine ikke virker, som den plejer, skal du blot købe reservedele til vaskemaskine. Det kan eksempelvis være, at vaskemaskinen skal have en ny lænsepumpe, et nyt varmelegeme, en ny afløbsslange eller noget helt fjerde.

Højtryksrenseren kan blive som ny

Er du glad for din højtryksrenser, og ser du nødig, at den skal køres på genbrugspladsen? Så kan du også lave den ved hjælp af diverse reservedele. Du kan for eksempel give den nye pakninger, en ny spuledyse, en ny højtryksslange m.m.

Få styr på køkkenmaskinerne

Du har sikkert også en del køkkenmaskiner i køkkenet, som du bruger flittigt. Ved megen brug sker der ofte uheld, så en eller flere dele bliver ødelagt. Det kan du ligeledes få styr på ved at købe nye reservedele til dine køkkenmaskiner.