Tips til dig, der renoverer hus

Sommeren er over os, og mange benytter det varmere vejr til at begynde at renovere huset. Det er for mange mennesker ofte en lang proces, hvor man skal holde tungen lige i munden og være skarp til både planlægning og kommunikation med eventuelle håndværkere. Du kan dog selv gøre meget for at lette processen en smule. Husk bl.a. at lægge en plan sammen med håndværkerne, så der er enighed om, hvornår de forskellige ting skal stå færdige. Husk også at de er der for at hjælpe, så du kan til hver en tid spørge ind til, hvordan arbejdet går, og hvordan de mener, at projektet skrider frem. Det er vigtigt med kommunikation, for at få et godt samarbejde.

Gå ikke på kompromis, men lyt stadig til fagfolk

Du har garanteret et helt klart billede af, hvordan du gerne vil have, at dit hus ender med at se ud. Du bør ikke gå på kompromis med dit drømmehus, men samtidig bør du lytte til dine håndværkere, da de kommer med masser af viden og erfaring, som ofte rækker ud over den viden, du måske selv har.

Vælg et gennemgående tema i hus og have

Vil du have at huset og haven er indbydende at se på, og at der er kælet for detaljerne hele vejen igennem? Det kan gøres uden at du behøver at bruge samtlige nye, smarte og alt for dyre løsninger. Du kan med fordel sørge for, at der er et gennemgående tema i haven og på huset, så det ser ud som om, at der virkelig er tænkt over alle detaljerne. Overvej f.eks. hvilke facadedøre du vil have. Der er rig mulighed for at finde facadedøre i topkvalitet, der med fordel kan bruges som rød tråd når der skal vælges vinduer til huset, samt når haven skal indrettes med havemøbler, terrasse, belægning osv.