JUAL er din tagleverandør

Montagevenligt og holdbart

Når man arbejder med montage af Roofline murkronesystem er der tre hovedoverskrifter, som det gennemtænkte system er forberedt til. Montagen gennemføres sikkert, enkelt og frem for alt hurtigt. Hele systemet er gennemtænkt og forberedt ned til hver detalje på og omkring murkrone detalje – dette gør håndværkerens og entreprenørens lettere og lige til.

Med Roofline får du et system til murkronen, hvor der er mulighed for at lave en individuel tilpasning til alle typer af murkroner, som kan monteres på murkroner med varierede bredder.
En af mange fordele ved dette murkronesystem er, at der er minimal tilpasning ved hjørner, endebunde og opbuk, da systemet indeholder produkter, der er forberedte til det.

Murkronesystemet sikrer en lang holdbarhed, da alle indeholdende produkter er fremstillet efter certificerede standarder.

Bred vifte af byggerier

Roofline Murkronesystem favner bredt, og kan anvendes ved både nybyggeri og renovering indenfor industri- og administrationsbyggerier, institutioner og andre offentlige byggerier eller ved etagebyggeriprojekter. Murkronesystemet kan anvendes som en smuk afslutning på både tag og facade på bygninger med flade tage uden udhæng.

Det helt unikke ved murkronesystemet Roofline er, at det repræsenterer en ”standard” tilgang til at inddække en murkrone.

Vores setup og vores tilgang tager udgangspunkt i, at hver samarbejdspartner har forskellige behov, som vi imødekommer ved individuelle løsninger.
Vi håndterer alle ordrestørrelser med samme entusiasme og professionalisme, og med fleksibel logistik sikrer vi levering til rette tid og sted.

Enkelt og nemt – men unikt!

Et unikt ”kliksystem” gør montagen af murkroneprofilerne til en hurtig og simpel opgave. Når beslagene er monteret, bliver profilerne klikket ned over som låsefunktion – enkelt og nemt.

De enkelte dele i murkronesystemet er naturligvis fra JUAL’s fabrik tilpasset dimensionerne på den enkelte bygning, men derudover så tilpasses delene til at inddække murkronen af montøren på stedet. Hermed kan vi imødekomme de helt unikke tilpasningskrav hver enkelt bygning altid repræsenterer i hvert enkelt hjørne, længde eller andre detaljer.