Beskyt bilen i alt slags vejr

Holder din bil langs fortovskanten eller i indkørslen hver eneste dag og nat? Det kan være, det indtil nu har været den eneste mulighed for jer – og helt fair. Desværre er det ikke særligt sundt for køretøjer at stå ude i vind og vejr konstant, og du vil i nogle tilfælde kunne se, at bilen måske får skader af det. Det kræver også væsentligt mere rengøring, end hvis den har et sted at stå i læ.

Med en carport kan du formentlig skabe det læ, så du kan komme ud til en tør bil hver eneste morgen. Det behøver ikke være en solid garage – alene det at få kigget på et tag til carport og have åbne sider kan gøre en verden til forskel, og det er typisk ikke ret meget det kræver, for at få bygget sådan en. Det handler bare om at sætte tiden af til det.

Find plads til det

Hvorvidt du tænker, du har mulighed for at få en carport, handler for det meste om prioriteter. Er du villig til at inddrage en del af din indkørsel, så du på den måde får en carport, du kan stille bilen i, eller ville du være ærgerlig over, at det måske kan tage lidt lys på den måde? Det er heldigvis muligt at vælge transparente tagplader på carporten, hvilket kan gøre, at der slipper lidt mere lys igennem og giver en fornemmelse af plads.

Når du bygger carport, er det naturligvis vigtigt, at du har taget mål efter, at bilen kommer til at passe godt. Det kan være en god idé endda at sørge for, at der er ekstra plads til siderne og ovenfor, så du også kan bruge carporten, hvis du skifter bil – eller så det kan bruges som en del af salgsannoncen, hvis du endda skal af med huset.