Få fat i det fineste muld til dine blomster og afgrøder i haven

Dine blomster og dine kommende afgrøder fortjener den absolut bedste hjælp til succes og derfor er det også vigtigt at vælge den helt rette muld eller jord som der giver gode betingelser for vækst. Harpet muld er sorteret således af der ikke er rødder, store klumper eller sten af finde, så bliver det også nemmere for dine planter at blive sig store og stærke, med lange rødder og kræfter til at vokse. Der er altså her tale om et renere produkt sammenlignet med almindeligt muldjord, der således også er mere koncentreret til dine planter.

Forskellen på almindelig muldjord og harpet muldjord

Den helt store forskel på harpet muldjord og almindeligt ikke-harpet muldjord er, at harpet muld er sorteret og fri for grus, rødder og stilke, store klumper og sten. Her er der dog også forsvundet nogle af de mineraler som ellers er i mulden, der fungerer som næring til dine planter, her skal du være opmærksom på, at du selv kan have brug for at tilføre mineraler til dine planter i form af gødning. Den helt store fordel ved harpet muldjord er dog, at selv de mest sarte og fine små planter, uden de store kræfter i starten af livet, får muligheden for en jord uden forhindringer, så de hurtigt kommer op af jorden og kan modtage solens lys.

Find den bedste pris på harpet muldjord

Det er forholdsvist billigt at investere i sine planter ved at købe harpet muldjord, men der alligevel nogle penge at spare, så ikke du behøver at betale mere end højest nødvendigt. Først og fremmest er det en god idé at sammenligne forskellige steder med mulighed for levering af harpet muldjord til din hoveddør. Her skal du ikke kun kigge på kiloprisen, men ligeledes også på den pris det koster for levering. Derudover kan du spare penge ved at købe større mængder. Først og fremmest kan du med et overskud helt sikker finde steder i haven der kunne bruge et pift og ellers er dine potteplanter i stuen sikkert glade for lidt ekstra harvet muld, men således har du måske også til ekstra påfyldning, når jorden har sat sig en smule, blandt andet som følge af regnvejr.

Køb harpet muld hvis du skal have ny græsplæne

Skal græsplænen lægges om, som den jo har behov for fra tid til anden, eller skal du anlægge en helt ny en af slagsen, så er det en god idé at sørge for rigelige mængder af harpet muld. Græsset har gode muligheder for at trække næring ud af mere eller mindre ingenting og har som udgangspunkt godt af at mulden er lidt næringsfattig. Derudover er harpet muld helt uden store klumper eller sten der kan være i vejen for at skabe den perfekte, plane græsplæne ved nysåning. Det er nu du har muligheden for at gøre det korrekt og lave en drøm af en græsplæne.