En lækker terrasse til sommeren

Glæder du dig, til temperaturen begynder at stige en anelse, og du kan begynde at nyde forårssolen udenfor? Selvom du lige nu sikkert går en masse ture, så er det formentlig pakket godt ind i jakke, hue og handsker, og solen nyder du måske lige så meget gennem et vindue som udenfor. Til foråret og sommeren er det forhåbentlig noget, der kommer til at ændre sig. Men har du egentlig et godt sted at nyde det henne?

Med havefliser kan du få lagt en terrasse og skabt sammenhæng mellem indkørsel og havegang, og samtidig giver det dig det helle, du har brug for, for at du kan slappe ordentlig af. Her har du mulighed for at stille et sæt loungemøbler eller et bordebænkesæt, som du kan bruge mange gode timer på, når vejret er godt. Det er altid skønt at føle, at man kan geare helt ned.

Trædesten eller sammenhængende flisegange?

Havefliser kan bruges på mange forskellige måder, og I kan overveje, om I har lyst til at være lidt kreative med, hvordan I får dem lagt. Hvis I for eksempel har en havedam eller et område med fine planter, kan I lægge fliserne som en form for trædesten, så de brydes op ad græsset, men stadig har en funktion i forhold til at danne rammerne om området.

Omvendt kan fliserne også lægges som en bredere havegang, der måske tilmed går hele vejen rundt om huset. Hvis I sørger for ordentlig afdækning under fliserne, kan I til en vis grad forhindre eller bremse væksten af ukrudt, så der er mindst muligt vedligehold. Når først der er lagt flotte fliser, er der typisk skabt grundlaget for sammenhæng og noget praktisk i haven, som du forhåbentlig bliver glad for. Så er det bare med at gå på opdagelse blandt de mange forskellige typer, der findes, så I finder favoritten.